fredag 5 augusti 2011

Kvällsbestyr

Igår efter en eftermiddagstupplur för hela familjen bestämde herrn och jag att vi skulle åka till fysingen som ligger en bit bort från fär vi bor, i samma kommun. Då jag inte besökt denna badplats på alla de tre åren som jag bott här var det ju minst sagt på tiden. Eftersom det skulle ta runt 40min eller så att gå dit (säkerligen längre tid i Barons takt) och vi ville att Baron skulle kunna va med, tog vi bussen till Löwet för att sedan promenera en bit till badplatsen, då vi som sagt aldrig varit där tidigare gick vi först fel till nåt litet futtigt ställe som inte kunde va rätt tänkte vi...så vi vandrade tillbaks en bit och såg den här skylten lite smått gömd.

 
 

 




När vi kommit ännu lite närmare så delade sig stigen i två och vi tog den högra som såg ut nåt i stil med det här...

 
 
Den sista bilden blev lite knasig då jag hoppade till när jag hörde två hundar skälla och springa mot oss.
Det visade sig vara en Rottistik på ett år ungefär och en 5årig STOOR Schnauzer som var hur snälla som helst, dock var Baron  inte så förtjust i nån av dem, iaf inte Schnauzern. Men det funkade rätt bra iaf.
Ägaren var trevlig och pratade på hur mkt som helst, kan ju bero på att hon och två herrar hade suttit där och druckit lite också. Men trevlig var dem iaf. Badplatsen var fin också, typiskt nog glömde jag ju ta några foton just där då vi var upptagna med att prata med sällskapet och försöka få hundarna lite socialiserade. Inge badande men mkt pratande.
Vi gick mot bussen igen när jag började frysa för mkt, runt halvtiotiden, tur hade vi då bussen stod vid hållplatsen och väntade.

Baron blev lite trött och vilade på bussen.
Väl hemma blev det mat till hundarna och te och smörgås för mig och herrn.
Så nu har vi hittat ett schysst ställe att vistas med hundarna, tydligen brukar det vara mkt hundägare med hundar där på kvällarna så vi får passa på att åka dit fler gånger. Då kanske jag kan ta lite mer bilder också.

Idag blir det till att lata oss på altan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar